Περί NAVY STYLE

Η «Navy Style» είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής Τουριστικών Ενδυμάτων που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1989 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί σαν μία από τις κορυφαίες στο χώρο. Οι πρωτοποριακές προτάσεις της, η τρέχουσα μόδα και η έμπνευση από την παράδοση της Ελλάδας, συνδυάζονται αρμονικά και οριοθετούν το ξεχωριστό στυλ της «Navy Style».

Η εταιρεία πρωτοπορεί και εισάγει στην αγορά των τουριστικών ενδυμάτων την κεντητή παράσταση διαφοροποιώντας τα προϊόντα της από αυτά της αγοράς, που μέχρι τότε χρησιμοποιούν την τεχνοτροπία της θερμομεταφερόμενης στάμπας καθώς και αυτή της «μεταξοτυπίας». Δημιουργεί μια μεγάλη Συλλογή από κεντήματα που παραμένουν διαχρονικά και καθιερώνει μοτίβα σχεδίων που χρησιμοποιούνται έως σήμερα.

Καθιερώνει τις ρίγες του Μπλε με το Λευκό, «μαρινιέρα», ως κυρίαρχο στοιχείο στα προϊόντα της. Συλλογές ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων δημιουργούνται με βάση αυτό το μοτίβο. Το «ναυτικό στυλ» στην επιλογή των χρωμάτων και των θεμάτων της, γίνονται trend και συνώνυμο της αγοράς.

Η τρέχουσα μόδα και η έμπνευση από την παράδοση της Ελλάδας είναι τα βασικά στοιχεία στις συλλογές προϊόντων της «NAVY STYLE». Καθιερώνει το στρας ως βασική διακόσμηση στα γυναικεία ενδύματα που παρουσιάζει και δημιουργεί μια μεγάλη συλλογή από στρας σχέδια. Σχέδια αρχαϊκών και άλλων παραστάσεων δίνουν μια glamour αισθητική και την απαραίτητη λάμψη που οι κυρίες επιζητούν.

Η ξεχωριστή ποιότητα και ο σεβασμός στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας στην αγορά Ειδών Λαϊκής Τέχνης μας δίνει την δυνατότητα μέσω των προϊόντων μας να οριοθετούμε εξ αρχής την έννοια Αναμνηστικά Ρούχα.

Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται χονδρικώς σε καταστήματα τουριστικών ειδών σε όλη την Ελλάδα και κατά περίπτωση στο εξωτερικό.

Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοτεχνών Λαϊκής Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) από το 1991