ΠΑΡΩΝ !

«Παρών» , μια απλή δήλωση και ταυτόχρονα μια απίστευτα δύσκολή κατάσταση για την πλειονότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον μεταποιητικό τουριστικό κλάδο.

Η πλειοψηφία των εταιρειών του χώρου αντιμετώπισε το 2021 την μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών, να ανασυνταχθεί και να ξαναμπεί στη λογική της παραγωγικής διαδικασίας. Με παραγγελίες έτοιμες που δεν εκτελέστηκαν  τη χρονιά της καραντίνας (2020), απόθεμα στα ράφια και «τρύπες» στον ισολογισμό, οι εταιρείες του χώρου «έτρεξαν» το 2021 με μόνο μέλημα την επιβίωση. Με τη προσπάθεια αυτή να δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο οι αλλαγές στο χάρτη πελατών που έλαβε χώρα αυτά τα 2 χρόνια, με καταστήματα να κλείνουν ή να «αλλάζουν χέρια». Σε ένα τόσο δυσοίωνο εμπορικό πλαίσιο η συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν ήταν πανάκεια, όσο μεγάλη ή «δυνατή» και αν είναι μια επιχείρηση.

Η αδιάλειπτη για 31 χρόνια συμμετοχή στην εμπορική έκθεση «ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ 2022» ήταν το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας για την Navy Style.  Σε μια συρρικνωμένη έκθεση τόσο σε συμμετοχές εταιρειών όσο και προσέλευσης του επιχειρηματικού κοινού,  η εταιρεία  μας  παρουσίασε τις προτάσεις της για την νέα τουριστική χρονιά αποκομίζοντας  θετικά σχόλια και τη προτίμηση παλαιών και νέων πελατών. Marine look και στιλιστικοί συνδυασμοί που «δείχνουν» Ελλάδα κυριαρχούν στη νέα συλλογή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια «τουριστικό ρούχο» όπως και ορίζει το μότο της Navy Style.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες και επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας μας, που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά τα προϊόντα μας και τους ευχόμαστε να έχουν μια επιτυχημένη και επικερδή χρονιά.

«Ο σωστός ο δρόμος είναι ο ανήφορος», Νίκος Καζαντζάκης (1883-1957)