Καλωσόρισες 2021

Ένας χρόνος φεύγει και ένας νέος έρχεται γεμάτος ελπίδα για μια νέα αρχή στην αέναη προσπάθεια επίτευξης προσωπικών και επαγγελματικών στόχων του καθενός μας. Η τεράστια διαφορά όμως αυτής της αλλαγής χρόνου είναι ο απολογισμός του 2020, ενός χρόνου που ουσιαστικά θα μείνει στις μνήμες μας σαν τον πιο δύσκολο χρόνο των τελευταίων δεκαετιών για την παγκόσμια ιστορία.

Το 2020 ήταν η χρονιά του ιού COVID-19.Ένας χρόνος καταστροφής, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν, εκατομμύρια νόσησαν και άλλοι τόσοι επηρεάστηκαν ψυχολογικά και οικονομικά.

Σε μια χρονιά οικονομικής κατάρρευσης για τον Ελληνικό Τουρισμό, συνέπεια της παγκόσμιας καραντίνας, η Navy Style άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη γκάμα παραγωγής της. Το 2020 ένα νέο brand μαζί με μια τελείως νέα κατηγορία προϊόντων προστίθεται στο portofolio της. H WHITE STYLE – Ενδύματα Υγειονομικού, είναι το νέο μέλος της εταιρείας. Ποδιές για Φαρμακοποιούς και Ιατρούς, στολές scrub για το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων, είναι οι καινούργιες σειρές προϊόντων που δίνουν νέα πνοή δημιουργικότητας.

Συνδυάζοντας το κύρος με το χρώμα δημιουργούμε τα είδη WHITE STYLE, προϊόντα που στόχο έχουν να αλλάξουν το «τετριμμένα» της αγοράς και να δώσουν μια νέα κομψή επαγγελματική εμφάνιση στο υγειονομικό προσωπικό.

Η ζωή θα βρει το δρόμο της και πρέπει να μας να είμαστε παρόντες, ουσιαστικά και ψυχολογικά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε νέα ποιοτικά είδη. Καλωσόρισες 2021.