Διαφημιστικά Ρούχα / Ρούχα Εργασίας

Η Navy Style αναλαμβάνει τη δημιουργία διαφημιστικών ρούχων και ρούχων εργασίας, με στόχο τη δημιουργία  μιας πλήρους εταιρικής ταυτότητας για τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε περίστασης και εταιρείας.

Η συλλογή προϊόντων μας σε T-shirt, φούτερ, ζακέτες, μπουφάν και μαντήλια καθώς και λοιπόν άλλων ειδών όπως καπέλα, πετσέτες, τσάντες κ.α. , προσαρμόζεται στα χρώματα και τα λογότυπα του πελάτη. Αποτέλεσμα, η προσφορά μιας ολοκληρωμένης  σειράς ενδυμάτων και αξεσουάρ που θα καλύψει τις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής εμφάνισης ή ενός ποιοτικού αναμνηστικού μιας εκδήλωσης ή διοργάνωσης.

Η δυνατότητα ευελιξίας στην παραγωγή, μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας στις ανάγκες του πελάτη τόσο σε επίπεδο διάκοσμου (κέντημα, θερμομεταφερόμενη στάμπα, μεταξοτυπία) όσο και στα πατρόν του ρούχου, σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του.

Μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί  όπως η Red Bull , η ActionAid και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εμπιστεύτηκαν τα ρούχα μας και δημιούργησαν ποιοτικές σειρές προϊόντων διαφορετικές σε ύφος και είδος, πάντα όμως με την ποιότητα της Navy Style.

EKO Racing

diafimistika rouxa eco racing

Actionaid

IGNAZIO FLORIO

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

RED BULL Cliff Diving

The Barista Way